Ми в соціальних мережах

Як правильно підібрати вхідні двері

Як правильно підібрати вхідні двері

Зміст

Щоб правильно підібрати вхідні двері, потрібно розуміти яку функцію ці двері будуть виконувати. Якщо двері потрібні, щоб просто закрити проріз, то досить звичайних технічних дверей з ручкою на планці і одним замком, вони можуть бути 860 960 або ж 1200 (полуторні) на 2050 мм коричневі або сірі, але під замовлення можна зробити будь-який розмір і колір.

Якщо потрібно закрити отвір та убезпечити приміщення, то в цьому випадку потрібно вибрати двері з більш надійними замками. Їх вже має бути два: сувальдний і циліндровий, а також з більш товстим металом, антизрізами так як у звичайних технічних дверях метал йде товщиною 1мм або 1.2мм і немає антизрізів, плюс один замок робить її небезпечною від небажаних гостей.

Двері у квартиру чи офіс потрібно підбирати за такими критеріями:

1) Безпека, тобто якість фурнітури (замки, ручки, петлі), товщина металу, також додаткові способи захисту дверей такі як - девіатори, нічник, антизрізи, додаткові пластини в місцях агресії. Якщо клієнт вибирає в основному за цим критерієм, йому також потрібно звернути увагу на монтаж таких дверей, так як звичайний монтаж на анкера не убезпечити двері, навіть якщо вона буде з перерахованими характеристиками.

2) Дизайн. Вхідні двері як правило ставляться на початковому етапі ремонту і коли вибирають двері, які бувають на сьогоднішній день різних покриттів – як у колірній гамі, так і різних фрезеровок, потрібно розуміти в якому стилі буде ремонт – класика, модерн, хайтек, лофт, щоб потім не шкодувати про обраний дизайн, звичайно і колір щоб поєднувався з підлогою або дверима.

3) Теплошумоізоляція. Двері це дуже важливо та впливає на комфорт у будинку. Двері бувають одна, двох та триконтурні. Ущільнювач у цих контурах може бути з двох матеріалів: гумові та більш сучасний, так званий "євроущільнювач", який не дає усадки з часом і виглядає красивіше, а також по товщині полотна від 55мм до 100мм, з наповненням мінеральною ватою або пінопластом. Декоративні накладки дверей виготовляються із МДФ панелей. Вони теж можуть бути різними по товщині: від 10мм до 16мм це все впливає на тілошумоізоляцію, чим товще полотно і більше контурів ущільнення, тим краще шумотеплоізоляція. Таке наповнення, як мінеральна вата, краще поглинає шум і тримає тепло. Контур ущільнення - це точка дотику полотна до рами.

4) Якість складання.Різні виробники по-різному ставляться до збирання дверей, до різних дрібниць і деталей, які після покупки ріжуть око та взагалі можуть вплинути на термін зовнішній вигляд і якість експлуатації дверей.

Наступні вхідні двері, які потрібно знати, як вибрати це двері в приватний будинок, котедж, дачу. Їх на сьогоднішній день теж дуже великий вибір різних конструкцій та покриттів. Вони можуть бути МДФ, метал усередині, МДФ зовні, метал, порошкове фарбування. Можуть бути утеплені як полотно, так і рама мінеральною ватою.

Можуть бути МДФ, МДФ із покриттям плівкою "винорит". Вуличну плівку для таких дверей потрібно встановлювати на козирок, щоб не було прямих потраплянь сонячних променів, оскільки вони при попаданні руйнують покриття цих дверей.

Двері з терморозривом на полотні та рамі, з покриттям оцинкованої сталі з фарбуванням найнадійніші двері для вулиці. Вони не бояться ні сонця, ні вологи, на укосах не з'являється грибок, тому що за допомогою терморозриву немає точки роси.