Ми в соціальних мережах

Вхідні двері із терморозривом. Переваги

Вхідні двері із терморозривом. Переваги

Зміст

У період зимових холодів жителі будинків часто стикаються з проблемою промерзання дверей, які мають здатність проводити тепло, перебуваючи на вулиці взимку починають пропускати і холод. У минулі роки доводилося встановлювати додаткові двері для вирівнювання температури в коридорчику (тамбурі), а також підігрівати повітря різними способами. Ці заходи створювали певний дискомфорт. Встановлюючи вхідні двері зараз мешканці розраховують на певний комфортний рівень шумо- та теплоізоляції.

Звідси й бажання власників приватних будинків придбати вуличні двері із терморозривом. Поняття дещо нове і це як хай-тек в індустрії дверей.

Терморозрив, інакше ще термоміст, - це нова технологія, що перешкоджає проникненню холодного вуличного повітря всередину приміщення. При цьому розривається ланцюжок холоду.

Він захищає житло від холоду, низьких температур, вологи та шуму. Терморозрив створюється тим, що рама та полотно дверей монтуються з двох частин, внутрішньої та зовнішньої, а між ними розташовується натуральний утеплювач, зазвичай це 3-х мм шар пробки. Для полотен використовується лист якісної сталі мінімум 1,5 мм завтовшки, на якому немає зварювальних або інших швів. Жорсткість конструкції підвищують три горизонтальні ребра жорсткості. Сполучні болти відокремлюються від коробки теплоізоляційними поліамідними шайбами, що перешкоджає передачі тепла. По всьому периметру дверний короб утеплюється мінватою. Конструкції з терморозривом дозволяють відмовитися від холодного тамбуру для виходу з прогрітого приміщення відразу на вулицю.

Вони захищені від промерзання. Зовнішня частина не стикається із внутрішньою, завдяки чому внутрішня сторона не втрачає тепло та зберігає кімнатну температуру. При цьому зсередини дверей відсутні причини виникнення точки роси, і не утворюється конденсат. Це найкращий спосіб захистити будинок від холоду, а двері від корозії.

До випадання конденсату і промерзання з внутрішньої частини дверей піддаються всі вироби з металевих конструкцій без терморозриву та підігріву дверної коробки незалежно від виробника. Метал проводить тепло в рази краще дерева. Цими властивостями і пояснюється факт відсутності конденсату на дерев'яних дверях. Двері для будинку з терморозривом добре зберігають тепло в приміщенні. Замовити двері для будинку з терморозривом ви можете у нашому інтернет-магазині https://kvadrat-door.kiev.ua/

Двері з терморозривом